BSO

Kinderopvang en onderwijs samen onder één dak 
Wij werken samen met de kinderopvang Kind & Co, zodat opvang en onderwijs onder één dak wordt aangeboden. Samen ontwikkelen we ons tot een kindcentrum waarin de activiteiten en de begeleiding van opvang en school op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Door deze opvang in het gebouw van de school te vestigen wennen de peuters alvast aan de omgeving en worden de schoolkinderen in een vertrouwde omgeving na school opgevangen.   

Onze school beschikt over een groot schoolplein dat recentelijk is vernieuwd. De kinderen maken ook na schooltijd optimaal gebruik van dit afgesloten plein, dat omringd wordt door bomen. Een feestje om daar te mogen spelen. Ook de aula is beschikbaar voor de opvang. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen op een podium, knutselen aan een tafel of even chillen op een bank.   Op BSO kunnen de kinderen na een intensieve dag lekker ontspannen. Het moet voelen alsof je thuiskomt. Even uitrusten, spelen met je vriendjes en daarna fijn wat eten met elkaar. Tijdens het eten en drinken vertellen de kinderen over hun schooldag. Dat is een gezellig en ontspannen moment. Daarna kunnen de kinderen alleen of samen met anderen spelen of meedoen aan activiteiten.  

Tijdens de schoolvakanties werken we met de meest leuke thema's en is er een uitgebreid aanbod aan activititeiten. Denk aan workshops, uitstapjes, naar de bibliotheek of supermarkt, maar ook een fijne wandeling naar het park of speeltuinen in Schoonhoven. De buitenschoolse opvang (BSO) is in 2020 gestart. De BSO is geopend van op maandag, dinsdag en donderdag tot 18.30 uur. Bij genoeg aanmeldingen gaan wij ook op woensdag open. Tevens vangen wij kinderen op van de Koningin Emmaschool.
 
Voor meer informatie en aanmelden: www.kmnkindenco.nl 
direct naar BSO de Krullevaar